Ledig från träning i veckan

Publicerad 2013-04-26 14:56:10 i Dagbok,

Hejsan!
 
Äntligen fredag och äntligen sol och fint väder! Dock är det inte lika fint idag som igår men sol är det iaf. Låg ute en stund i går faktisk och fick lite färg :) Behöver bli lite brun nu inför studentbalen om jag inte vill se ut som en albino i klänningen.. 
 
Har inte haft någon träning denna veckan vilket har vart lite skönt faktiskt, drar igång i morgon igen och om några veckor är det snart dags för landslagsläger igen! De kommande veckorna ska jag också göra nytt program, byter ut mitt långprogram nu till säsongen. Gött med lite nytt! Igår fick jag också reda på att jag hade vunnit ett träningsstipendium från Thordénstiftelsen vilket var grymt kul!! Utdelningen skulle vara den 25 maj om jag inte minns fel. 
 
Idag fyller min kompis Magnus år så vi ska fira honom lite ikväll och det är väl typ det som händer den här helgen. Hoppas ni har det gött i solen!
puss & kram
P.S JUSTIN BIEBER VAR GRYYYYYYYM!!!!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Elin Hallberg

HEJSAN! Jag heter Elin Hallberg och är 19 år gammal. Jag har nu tagit examen och beger mig ut i vuxenlivet. Jag är en mycket glad och positiv tjej som har en stor träningsvilja. Tränar konståkning sex dagar i veckan och det är precis det här min blogg kommer att handla om, mina träningar och tävlingar. ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela