Iväg på träningsläger!

Publicerad 2014-04-29 05:49:43 i Dagbok,

Hallå! 

Sitter på Landvetter nu och ska snart flyga till Stockholm för sedan vidare till Spanien. Ska bli så roligt och jag hoppas att jag blir helt frisk så att jag kan träna på som vanligt. Föreställningarna är jag jättenöjd med igår. Fick reda på att en tjej som skulle ha solo var sjuk så jag fick hoppa in för henne istället och det blev någon form av improvisation/samma steg från ett annat nummer men men, jag fylld tomrummet iaf :) det var så kul! Och så roligt att det var så många som kom och tittade på båda föreställningarna. Hoppas det går bra för tjejerna idag med. 

Jag kommer inte ha något internet nu när jag åker iväg så det blir nog ett längre inlägg när jag kommer hem istället. Ska försöka lösa så att jag kan få wi-fi åtminstone en dag/kväll. Annars får ni ha det så bra så hör jag av mig när jag kommer hem! 
puss & kram 

Om

Min profilbild

Elin Hallberg

HEJSAN! Jag heter Elin Hallberg och är 19 år gammal. Jag har nu tagit examen och beger mig ut i vuxenlivet. Jag är en mycket glad och positiv tjej som har en stor träningsvilja. Tränar konståkning sex dagar i veckan och det är precis det här min blogg kommer att handla om, mina träningar och tävlingar. ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela