Awesome

Publicerad 2012-08-30 21:35:00 i Dagbok,

Hallå!
Just nu sker det lite ändringar här på bloggen. Allt är inte riktigt klar än men jag tror det blir bra till slut. Kände att jag ville ha något nytt nu när säsongen drar igång :) Stort tack till Sandra som hjälper mig med detta! Den nya headern/blogghuvudet eller vad man vill kalla det, bilden kanske har Benny tagit och han är en jätte duktig fotograf. Han driver företaget Ottossonphoto och riktar sig mest åt bröllop men han fotar även mycket annat. Kika in på ottossonphoto.com för att se mer!  

Träningen idag gick ganska bra, första timmen gick super andra timmen gick lite si och sådär.. Men det är första timmen jag lägger på minnet! I morgon är jag träningsfri vilket är ganska skönt, känner att kroppen börjar bli lite sliten.. I morgon är det även inventering, åh va kul det ska bli!! eller..? 

Nu ska jag duscha! puss hej. 

Om

Min profilbild

Elin Hallberg

HEJSAN! Jag heter Elin Hallberg och är 19 år gammal. Jag har nu tagit examen och beger mig ut i vuxenlivet. Jag är en mycket glad och positiv tjej som har en stor träningsvilja. Tränar konståkning sex dagar i veckan och det är precis det här min blogg kommer att handla om, mina träningar och tävlingar. ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela