En tionde plats till slut

Publicerad 2013-10-24 22:08:49 i Dagbok, Tävling,

Godkväll! 

Ligger i sängen och är dö trött. Somnar nog när som helst men först en kort update om dagen! Träningen i morse vart jag inte alls så nöjd med men glömde den snabbt innan tävlingen började vilket var skönt. Sexminutaren gick mycket bra och jag hann även värma upp innan programmet idag :) själva programmet i helhet tyckte jag var bra, piruetterna var mycket bra och gjorde bara en större miss, 2Lo istället för 3Lo dessutom blev det en konstig 2Lo på två fötter av något slag.. Sedan tappade jag även bort mig i stegen som jag aldrig har gjort förut, men någon gång måste vara den först och det var idag. Gjorde step out på både 2A och 2F i slutet men fick till mina kombinationer. Samlade alla hopp förutom ett vilket jag är nöjd med! 

I morgon åker vi till flygplatsen runt 11 och flyger hem 13.15. Ska bli skönt att komma hem, hoppas bara resan hem går bra.. 
puss & kram på er! 

Om

Min profilbild

Elin Hallberg

HEJSAN! Jag heter Elin Hallberg och är 19 år gammal. Jag har nu tagit examen och beger mig ut i vuxenlivet. Jag är en mycket glad och positiv tjej som har en stor träningsvilja. Tränar konståkning sex dagar i veckan och det är precis det här min blogg kommer att handla om, mina träningar och tävlingar. ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela