Tog en sväng förbi Liseberg

Publicerad 2014-06-29 21:24:24 i Dagbok,

Hallå! 
 
Ledig dag från träningen idag så passade på att ta en sväng till Liseberg med mamma, pappa och Yousef. Har åkt både Helix och Atmosfear för första gången. Helix var superrolig men atmosfear var värre.. blundade halva vägen upp och tittade ner hela vägen ner ungefär.. men det var roligt! Dock vann jag inget denna gången men yousef vann stjärnvinst på M&M's och pappa van lite plopp och en paradiskartong. Bättre lycka nästa gång! 
 
Lägret slutade helt okej. Ska tillbka på tisdag igen men denna vecka tränar jag bara halvt. Är inte på lägret och kör fulla dagar utan två-tre pass om dagen. Dessutom ska jag jobba som koreograf denna veckan och få klart tre program. I morgon åker jag med Sarah till Göteborg för att se på hennes lillasyster när hon spelar nån european open av något slag :) 
 
Ha det bra!
#familjen
 

Om

Min profilbild

Elin Hallberg

HEJSAN! Jag heter Elin Hallberg och är 19 år gammal. Jag har nu tagit examen och beger mig ut i vuxenlivet. Jag är en mycket glad och positiv tjej som har en stor träningsvilja. Tränar konståkning sex dagar i veckan och det är precis det här min blogg kommer att handla om, mina träningar och tävlingar. ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela